Ringler a Budapest Fashion Week-en

By Ringler

Posted in

2014. november 25-26-27-én, immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Fashion Week, ahol tíz hazai tervező mellett öt külföldi alkotó kollekciója is bemutatásra kerül. Szerbia és Románia mellett Londonból is érkezik vendég designer. Az Adam X Atelier (London) neve jól cseng a nemzetközi divatvilágban, a nálunk most bemutásra kerülő kollekció nemrég Japánban, Hong Kongban illetve a Angliában debütált.

A rangos divatesemény mindhárom napján (november 25-26-27) öt-öt fashion showt láthat majd a közönség, és ahogyan azt már megszokhattuk a bemutatók között sem kell unatkozni. Ezúttal a Cherry Blossom The Sick Chik and Sophie illetve a Magma Firetheater látványos performanszait tekintheti meg a nagyérdemű.

A 13. Budapest Fashion Weeken bemutató tervezők névsora:
Orosz Réka , Adam X Atelier (London), Dora Robar, Luis Alexandru Drăja, Martinka, Szépligeti Ági MZF, Hecendorfer Tímea, Essende, Danijela Bozic(Serbia), Nazarica Bartos, Emese Bako, Anwaryan, Ivana Murisic(Montenegro), Kenguru.

A háromnapos esemény különleges ékszer kiállítással a NM made by RINGLER ékszermárka – egy új, magyar találmány tárgyaival (nemesfémbe és üvegbe írt “jégkristály” csipkék) és Velican-Patrus Dóra fotóművész, ruhaipari mérnök rendhagyó divatfotóiból készült installációjával egészül ki.

A rendezvényt jelenlétével megtiszteli: Mr. Goran Secujski a Vajdasági Városi Önkormányzat kereskedelemért felelős vezetője, Julia Hendrychova, a Cseh Nemzeti Divat Kamara elnök, illetve Svetlana Horvat a Serbia Fashion Week elnöke. Jelen lesz még Marcellous L. Jones Fashion Insider TV telviziós házigazda és a producer is.

Jegyek a helyszínen válthatóak.
Időpont: 2014. november 25-26-27.
Kapunyitás: 18.00 óra, a divatbemutatók 19.00 órakor kezdődnek.
Helyszín: PRLMNT (Budapest Teréz körút 62.)”

Share this story

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?

btt